Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm

ATHABASCA

Ett audiovisuellt poem som rör sig igenom ett apokalyptiskt landskap sargat av våldsamma bränder och en gränslös rovdrift på fossila bränslen.

EN FILM

Det var vackert men det hjälpte inte. Med svart humor som vapen kämpar han vidare, trots existentiella tillkortakommanden och tveksamhet inför tillvaron. 

 

LADIES OF WAKALIWOOD

Ladies Of Wakaliwood är en dokumentär om att hitta sin väg i livet. Om att vägra anpassa sig till sin givna roll och att ha modet att göra det man älskar.

 

MAN MÅSTE VARA SOM ETT BERG

I ett ogästvänligt vinterlandskap är Ali fast i ett limbo. Hans dagar är långsamma och oroliga

MATS/MARIA

Mats/Maria är ett personporträtt som handlar om hur livet och ensamheten kan se ut för en 64-åring, bosatt i de Västernorrländska skogarna.

MINNEN

En personlig berättelse som skildrar hur det är att leva med psykisk ohälsa.

RÖTTER OCH GRENAR

Med utgångspunkt i ett mycket speciellt träd som blev knutpunkten för ett gäng barndomsvänner, utspelar sig i Rötter och grenar en historia om att växa upp och att lämna barndomen och lek

SKÄMS INTE!

Skäms inte! En lyrisk dokumentär där vi får följa med i början på en personlig process hos huvudkaraktären och med hjälp av sina barndomsvänner och sin dotter kämpar han med att börja få

THE STATE WE ARE IN

Vi får följa med en skrotsamlare under en smygfilmad dag.

HJÄLTENS RESA

Hjältens resa berättas av ett barn om krig, tortyr och emigration. Samtidigt ser vi Lisebergs karuseller och dess glada besökare. USA attackerar Afghanistan.

Sidor