Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
Mellanvikt

BAKGRUNDSBRUS

Något har hänt hemma hos Martin. Det var någon som ville in som hade en pistol. Eller var det en kniv?

Mellanvikt

CLEAN COLORED WIRE

Paul Kael är en filmkritiker som är känd för att endast ge dåliga betyg till filmer.

Mellanvikt

DIRECT DEPOSIT

Fyra rånare har av oklar anledning tagit sig in på ett kontor i Stockholm. Under brottets gång blir deras motiv tydligare och tydligare.

 

Mellanvikt

DÖRR TILL DÖRR

Varje gång hon öppnar en dörr hamnar hon på ett nytt ställe. Att gå från dörr till dörr hjälper henne att fatta ett svårt beslut om vem hon vill vara. En film om livets sökande.

Mellanvikt

DUBBELDEJTEN

Henrik blir medbjuden på en blinddejt på en fin restaurang av sin nya chef Tommy.

 

Fiktion

9 minuter

Mellanvikt

FLANÖREN 2 - I RYMDEN

På jakt efter ett förlorat minne i yttre rymden får vi följa med på ett äventyr med desillusionerade missbrukare, ett dansgolv fyllt av robotar och en gåtfull dörrvakt.

Mellanvikt

IDEAL

Filmen är baserad på en dikt om de skeva kroppsideal som samhället matar oss med, samt regissörens egna erfarenheter av dem.

 

Mellanvikt

MODER JORD

Den första stora kristna missionen har kommit till Norden. En hednisk pojke hemsöks av sitt förflutna medan han kämpar för sin överlevnad i den nya världen.

 

Mellanvikt

ÖDET

Tre ungdomar i tre olika familjer och en ensam fågel. Ungdomarna känner inte varandra. Kanske har de gått förbi varandra på gatan, men mer än så är det inte.

 

Mellanvikt

VÄLKOMNA TILL SOLTORP

År 1948 blir två syskon, Hans och Britta, placerade på barnhemmet Soltorp. Där styr barnhataren Beng Andersson och minimalt med mat och ständig barnaga är vardag.