Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
27+

AUDITION

Etablerade manliga skådespelare bjuds in till audition. Under provfilmningen försöker regissören Mika att få dem att gestalta något som triggar deras försvarsmekanismer.

27+

CLOWNJÄVEL

13-åriga Julia vaknar upp och inser att hon är i mer fara än någonsin tidigare. Julias liv har blivit en abstrakt mardröm som leder henne djupare in i hennes familjs dysfunktionella uppbyggnad.

27+

FORGOTTEN REASON

FORGOTTEN REASON är en stop motion-animerad kortfilm där vi får följa en grupp vilsna kroppar som vandrar igenom en skog mot ett fält. En sammankomst där syftet är oklart äger rum.

27+

FRUKOSTEN

Om en frukost dagen efter och allt som inte sägs.

Fiktion

3 min

Regi, manus, produktion, foto, klipp: Fredrik Ekholm

27+

HANDJUR

Anton sitter på en akutmottagning och berättar om en traumatisk upplevelse han haft i parken, som han förväntar sig få sympatier för.

Fiktion

27+

HINGSTEN

HINGSTEN är en ”coming-of-age”-berättelse som visar den manliga kroppen utifrån en ung kvinnas perspektiv.

27+

KROPPEN ÄR EN ENSAM PLATS

En kortfilm inifrån en ätstörning. Filmen bjuder in till det förbjudna universum som varje ätstörd gör allt för att dölja för omvärlden.

27+

MARAN

I en skulptural skymningstillvaro, som är konstnären Åsa Ersmarks egna mardrömmar och hallucinationer från uppväxten, misshandlar en häxa en försvarslös flicka från det att hon är fyra år till in i

27+

MISSFALLET

Philippa får ett missfall och börjar undra varför det pratas så lite om något som är så vanligt.

Dokumentär

10 min (English subtitles)

Sidor